BLOG

Verslag Mini Lifestyle Fotoshoot dag

2 weken geleden was het zover; de mini lifestyle fotoshoots op een prachtige locatie in het mooie Heukelum. We hebben heel wat prachtige gezinnen, kinderen, vaders en moeders op de foto gezet. Inmiddels is het Moederdag geweest en zijn er heel wat moeders en oma’s verwend met prachtige foto’s en dat betekend ook dat wij jullie enkele mooie beelden mogen laten zien van deze super geslaagde dag. 

Wat een leuke reacties hebben we mogen ontvangen, wat denken jullie einde van de zomer nog een keertje?

Kijk snel mee naar een impressie van deze geslaagde dag;

 

 

Newbornshoot Jozua

Onlangs mocht ik de kleine Jozua fotograferen samen met zijn ouders en 4 broers en zussen. Dit kleine mannetje werd op handen gedragen en er werd volop geknuffeld en gekust door zijn grote broers en zussen. Jozua heeft de gehele shoot geen kik gegeven, wat een heerlijk mannetje. Lieve papa en mama van Jozua en broers en zussen Jefta, Enya en Vayèn jullie zijn een prachtig gezin, heel veel liefde geluk en gezondheid toegewenst met elkaar. 

Newbornshoot Yinthe

Blijf maar klein en onbevangen

vol verwondering en verlangen

 

Blijf maar klein en ongeremd

Vol avontuur en ongetemd

 

Blijf maar klein en ondoordacht

vol plezier en levenspracht

 

Blijf maar klein en onbeschreven

Groot zijn kan nog heel je leven

 

      – Papierpleziertjes – 

 

Lifestyle newbornshoot Jonne

Hoera Jonne is geboren! Enkele weken geleden mochten wij dit knappe mannetje fotograferen samen met zijn papa en mama. Zijn trotse zusje Liene week niet van zijn zijde en bleef hem kussen. Dit leverde natuurlijk hele mooie plaatjes op. Jonne was erg rustig tijdens de shoot waardoor iedereen heerlijk kon knuffelen en ik heerlijk mijn gang kon gaan. Het is altijd weer enorm bijzonder om zo’n klein wondertje te mogen aanschouwen in zijn nieuwe familie. Hieronder een kleine greep van de foto’s die zijn ouders hebben ontvangen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Studio Davi X-MAS collectie 2017/2018

Ben je op zoek naar de allerleukste, originele en betaalbare kerstkadootjes? Of gewoon op zoek naar mooie accessoires voor in je interieur? Lees dan snel verder! Het team van Studio Davi heeft weer een aantal mooie en originele producten ontworpen. 

 

+++ HOUTEN FOTOLIJST – XL +++

    

Deze grote houten fotolijst inclusief ‘Winter Wonderland’ poster is een plaatje in elk huis. De lijst is verkrijgbaar met een zwarte poster of met een witte poster. Ook leuk in combinatie met de houten fotolijst maat M. Is de kerst afgelopen? Stop er dan een andere leuke poster of foto in en gebruik de lijst het hele jaar door.

Kosten 10 euro

BESTELLEN

 

+++ HOUTEN FOTOLIJST – M +++

  

 

Deze vierkante fotolijst maatje M is een mooie eyecatcher in je interieur. Deze lijst is verkrijgbaar met diverse afbeeldingen erin; zwart met tekst ‘Let’s Sparkle’, IJsbeer zwart en IJsbeer wit. Deze fotolijst is mooi in je interieur in combinatie met de houten fotolijst maat XL. Is de kerstperiode afgelopen? Stop er dan een andere mooie poster in of een dierbare foto.

Kosten 7,50 euro

BESTELLEN

 

+++ STUDIO DAVI KAARSENSTANDAARD +++

    

Deze prachtige kaarsenstandaard is een echt pareltje in jouw interieur, een mooie grote glazen fles met een etiket van Studio Davi, gevuld met een mooi stukje groen en een witte kaars. Je kunt kiezen uit diverse etiketten; zwarte ‘Winter Wonderland’, Wit etiket ‘Winter Wonderland’ en het etiket met de tekst ‘Let’s Sparkle’.

Kosten 5 euro

BESTELLEN

 

+++ STUDIO DAVI X-MAS SLINGER +++

  

Al jaren een hit onder onze klanten; de Studio Davi X-mas slinger. Deze slinger staat enorm leuk op elke plek in je huis. Op je muur, op je pronkrek, aan je Tomado rekje, in je kerstboom, op je slaapkamer, in het toilet, noem maar op! Dit jaar hebben we weer een originele slinger voor jullie ontworpen. 

Kosten: 5,00 euro

BESTELLEN

 

+++ HOUTEN POSTER HOUDER +++

 

Een mooie houten standaard met poster van stof erop met de tekst ‘Winter Wonderland’. De stof is op het hout bevestigd met stoere zwarte metalen klinknagels en metalen ringen. Stoer en origineel voor in jouw interieur. 

Kosten: 10,00 euro

BESTELLEN

 

+++ KERSTBOOM HANGERS +++

 

De meest originele kerstboomhangers vind je bij Studio Davi; een setje van 10 kartonnen kerstboomhangers om je kerstboom nóg origineler te maken. Je kunt kiezen uit 10 dezelfde of een mix van diverse hangers van de Studio Davi collectie. 

Kosten: 5,00 euro

BESTELLEN

 

+++ X-MAS BUCKETS +++

De Studio Davi Buckets zijn inmiddels een best-seller in ons assortiment. Voor kerst hebben we ook weer een aantal leuke ontwerpen toegevoegd aan de collectie; je kunt kiezen uit de Let’s Sparkle of de Winter Wonderland versie.

In de buckets kun je een klein kadootje stoppen voor onder de kerstboom, mooie herinneringen bewaren, een mooie kerstwens in stoppen voor jouw dierbaren of vullen met lekkere kerstsnoepjes. 

De buckets kosten 5,00 euro per stuk. 

BESTELLEN

 

Het team van STUDIO DAVI wenst jullie hele fijne feestdagen en een liefdevol 2018.

XOXO STUDIO DAVI

 

 

Newbornshoot Jurre

Enkele weken geleden mochten we de twee weken oude Jurre fotograferen. Een fijne shoot samen met zijn ouders Gerwin en Corina, en nieuwsgierige grote broer Senn en grote zus Nine. De kleine man werd volop geknuffeld en gekroeld, wat mooi om deze liefde te zien tussen Jurre en zijn trotse broer en zus.

Kijk mee naar de foto’s van dit prachtige mannetje.

 

Familie lifestyle fotoshoot met Glenn, Rosa, Noël & Jacé

Een eer vond ik het dat Rosa mij vroeg om een shoot te maken van haar twee prachtige kleine mannetjes Noël en Jacé. Deze twee mannetjes laten je hart sneller kloppen als ze je met hun blauwe oogjes aankijken.

‘Wow gaaf!’ was de eerste reactie van Noël toen we bij de eerste locatie aankwamen, al lachend rende hij het mooie heide veld op vol gekleurde bloemen. Broertje Jacé rende erachteraan en al snel werden de eerste bloemen geplukt. Later in het bos werd er gerend, gelachen, geknuffeld en natuurlijk veel stokken gezocht. Kleine Jacé stal de show, hij bleef maar lachen en kijken naar de camera. Wat een heerlijke ochtend met deze prachtige familie. Kijk snel mee naar een kleine selectie van deze fijne shoot, deze twee kleine mannetjes die gaan later heel veel harten veroveren.

Studio Davi op de markt!

Studio Davi is inmiddels een bekende naam in ‘ons’ dorp, we hebben al veel logo’s en huisstijlen mogen ontwerpen voor de lokale ondernemers en verenigingen. De meeste van jullie weten ons zeker te vinden voor geboortekaartjes maar we maken nog veel meer mooie producten, alles wordt met de hand gemaakt en zelf ontworpen. Via onze social media kanalen Facebook, Instagram en Twitter hebben we al veel klanten door het hele land en krijgen we de leukste foto’s binnen van onze creaties.

Omdat we graag nóg meer mensen willen laten kennis maken met Studio Davi, haar producten en de mensen achter Studio Davi besloten om op een markt te gaan staan. Waar kunnen we dat beter doen dan in ons eigen dorp Heukelum. Op 17 juni j.l. werd namelijk de grootste markt in de regio Gelderland georganiseerd; Jaarmarkt Heukelum. Met 200 kramen die verspreid staan door het hele oude dorp van Heukelum en gemiddeld 7000 bezoekers leek ons dit een goed begin toch?!

Maanden van tevoren begonnen wij met de planning en het bedenken en uitwerken van nieuwe ontwerpen en producten. Naast onze grafische producten zoals geboorte-, trouw- en verhuiskaarten, logo’s en huisstijlen maken we nog veel meer mooie producten.

De wekker ging vroeg en om stipt 7.30 uur stonden we bij onze kraam. Het was even puzzelen om de maar liefst 4 meter lange kraam in te delen en in te richten maar het resultaat mocht er wensen aldus de vele bezoekers.

Onze kraam in de Torenstraat

   

Close up’s wat ziet het er gezellig uit hè!

 

Mooie stoepborden helemaal gevuld met ‘handlettering’ en de producten van Studio Davi, een echte publiekstrekker!

Laura en haar grootste inspiratiebron Davi

Speciaal voor deze markt hebben we een aantal nieuwe producten ontworpen zoals; nieuwe woonslingers, tuinposters, jullie hebben kennis kunnen maken met onze feestpakketten, traktatie mogelijkheden en we hadden een geweldige lijn vaderdag producten.

Buckets

Wat hebben we veel leuke mensen ontmoet, fijne gesprekken gehad, en veel visitekaartjes mogen uitdelen. Wij willen iedereen bedanken voor de leuke, enthousiaste en lieve reacties, we hopen snel wat van jullie te horen, heb je nog vragen? Bel of mail gerust!

Het team van Studio Davi; Angela & Laura

 

XOXO Studio Davi

 

 

Studio Davi’s kado’s voor alle lieve, stoere en hippe papa’s

Wil je jouw allerliefste vader ècht een origineel kadootje geven voor Vaderdag? Studio Davi heeft een aantal van haar leukste Vaderdag kadootjes op een rij gezet. Lees snel verder!;

1. Team Legend shirts met fotoshoot

Laat de naam van jouw vader en zijn (klein) kinderen op een shirt maken door Studio Davi en laat jullie fotograferen op een mooie locatie. Je krijgt 10 foto’s op hoge resolutie van jullie fotoshoot en je kunt deze gebruiken om bijvoorbeeld op alumunium of hout te laten afdrukken. Een stoere en zeker originele herinnering aan je vader (opa).

  

MEER INFORMATIE

 

2.  Klembord met Poster ‘Papa’

Een stoer klembord speciaal voor vaders; Het klembord is van hout, met de hand gemaakt afgewerkt met een zwarte lat en stoere metalen schroeven waar je de poster mee vast kunt klemmen. Het klembord is op A4 formaat.

€ 7,95 (inclusief poster)

BESTELLEN

 

3. Bucket ‘Papa’

Is jouw vader net als onze vader een echte snoeper? Vul dit blik dat met zijn lievelingssnoepjes. Een mooie herinnering voor je vader is ook om het blik te vullen met kleine foto’s van jullie van vroeger tot nu. Je kunt het blik vullen met een leuke kadobon, een paar sokken maar dan in deze hippe verpakking of vol stoppen met kleine waardebonnen; 1x de afwas doen, de auto wassen of een hele dikke knuffel.

€ 5,00 per stuk (leeg).

BESTELLEN

 

4. Ansichtkaart ‘Papa’

‘Een kaartje zegt meer dan 1000 woorden’, een kaart geven naast of bij een kadootje is altijd een mooi gebaar. Voor jou lieve papa hebben we een mooi kaartje ontworpen.

€ 1,00

BESTELLEN