KIDS

STUDIO DAVI heeft diverse leuke (monochrome) producten voor uw baby, peuter, kleuter of puber.

Ben je zwanger en op zoek naar een GEBOORTEKAARTJE? Dan ben je bij STUDIO DAVI aan het goede adres! We hebben al enorm veel leuke geboortekaartjes mogen ontwerpen!

Als uw baby nog klein is en de mijlpalen zich achter elkaar opvolgen hebben we de MIJLPAALKAARTEN, als ze peuter en kleuter zijn MIJLPAALKAARTEN voor gebeurtenissen die je écht vast wilt leggen.

Een GEBOORTESLINGER voor uw baby om voor het raam te hangen, op de kinderkamer of leuk om te geven als kraamkadootje.

GEBOORTEPOSTERS zijn op dit moment een hit! In plaats van de ooievaar op je raam, hang deze leuke geboorteposters op je raam om de geboorte van je zoon of dochter aan te kondigen.

De meeste peuters beginnen rond hun 2e jaar lekker te kletsen, als ze wat ouder zijn komen de geweldige uitspraken die je absoluut niet wil vergeten. Schrijf deze eerste woordjes en uitspraken op de UITSPRAKENKAARTJES. Bewaar ze in een leuk doosje of potje als mooie herinnering voor later.

Met de hippe NAAMTASJES van STUDIO DAVI kan je zoon of dochter de show stelen op het KDV, Peuterspeelzaal, School of sportvereniging.

De VERJAARDAGSSHIRTS zijn nieuw in het assortiment van STUDIO DAVI. Geef de naam en leeftijd door van je zoon of dochter en STUDIO DAVI maakt een passend ontwerp. Dat wordt zeker een leuk feestje!

Alle producten zijn ook te personaliseren, wil je een andere tekst, naam of een leuke quote op een van onze producten? Stuur ons een mailtje en wij maken een mooi ontwerp voor je! Be creative!

Al onze producten worden als een kadootje voor je ingepakt, een feestje om te ontvangen!

 

Klik op een van de onderstaande categorieën om een kijkje te nemen.