Over ons

 

 

 

 

 

 

 

 

STUDIO DAVI │THNKN CREATIVE │ONDERNEMER│HEAD DESIGNER │CREATIEF│MOEDER│INTERIEUR│ VORMGEVER│

Mijn naam is Laura, 28 jaar en woonachtig in een klein plaatsje in Gelderland aan de Linge. Inmiddels heb ik al ruim 10 jaar ervaring als grafisch vormgeefster. In 2014 ben ik mijn eigen bedrijf gestart │THNKN Creative │Met THNKN Creative richt ik me op de zakelijke markt; voor (kleine) organisaties en zelfstandige ondernemers ontwikkel en ontwerp ik huisstijlen, promotiemateriaal en websites. Voor particulieren save the date kaarten, trouwkaarten en geboortekaarten.

Naast mijn parttime baan op de Purchase & Design afdeling van een sport groothandel ben ik moeder van ons 3-jarige zoontje Davi. Na de geboorte van Davi is er een hele wereld voor mij open gegaan en hieruit is │Studio Davi│ontstaan. Als eigenaar en head designer van Studio Davi ontwikkel en ontwerp ik elke week weer nieuwe ontwerpen, deze kun je vanaf nu op onze website vinden.

Je kunt mij mailen op laura@studiodavi.nl

XOXO Laura

 

 

MARKETING │ COMMUNICATIE │ PR │SOCIAL MEDIA │ FOTOGRAFIE │ INTERIEUR │ STYLING │

Mijn naam is Angela, 30-something, zus van! en ook woonachtig in datzelfde kleine plaatsje in Gelderland aan de Linge.

Naast mijn parttime baan als marketing en communicatie medewerkster bij een productiebedrijf ben ik moeder van mijn 3 jarige zoontje Jax. In mijn vrije tijd vind ik het fijn om met interieurstyling bezig te zijn, dat uit zich dan ook voornamelijk in mijn eigen interieur; nieuwe hoekjes creëren, mooie producten ontdekken, woonmagazines uitpluizen. Een enorme eer vind ik dat ik met regelmaat gevraagd wordt voor projecten als het ontwerpen en (re)stylen van kinderkamers. Fotografie is een andere passie, je ziet mij altijd met camera en mijn zoontje is natuurlijk een fantastich onderwerp ;-). Met regelmaat doe ik dan ook zwangerschaps shoots en newborn shoots. Creatief bezig zijn dat is wat ik graag doe, nieuwe DIY projectjes uitwerken, thema feestjes organiseren; van de uitnodiging, aankleding, styling tot aan het maken van de hapjes.

Kortom creativiteit zit in onze genen, het is fantastisch om dit met elkaar als zussen te doen en met Studio Davi mooie producten te ontwikkelen en maken.

Voor Studio Davi ben ik verantwoordelijk voor de website, het ontwikkelen, fotograferen en schrijven van de Blogs, lifestyle fotografie shoots, de planning en uitvoering op de diverse social media kanalen, pr, productontwikkeling en p.a. van Laura.

Je kunt mij mailen op angela@studiodavi.nl

XOXO Angela