Uitnodigingskaarten

De verjaardag van je zoon of dochter is natuurlijk een groot feest! STUDIO DAVI heeft een leuke collectie uitnodigingskaarten voor jullie. Zowel setjes standaard uitnodigingen als gepersonaliseerde uitnodigingskaartjes.

Natuurlijk maken we ook diverse gepersonaliseerde uitnodigingskaarten. Wil je ze zo uitdelen of bijvoorbeeld in een doorzichtige envelop met confetti?                  Kijk hieronder naar een aantal reeds gerealiseerde projecten voor ideeën.

 

 

Gepersonaliseerd uitnodigingskaartje voor Jax die 3 jaar werd. Het thema wat Jax heeft uitgekozen is ‘brandweer’. We hebben een langwerpige kaart gemaakt in zwart wit, strakke uitstraling geheel in brandweer stijl. Om het kaartje te personaliseren hebben we een fotostrip gemaakt van Jax in zijn favoriete brandweer outfit. Een groot cijfer 3 erbij, we hebben alles netjes met een bakkerstouwtje aan elkaar geknoopt en klaar! De uitnodiging is verzonden in een doorzichtig zakje met rood en gele confetti erin. We hebben hem dichtgemaakt met een header kaartje. Een geweldig feestje om deze uitnodiging te ontvangen.

Gepersonaliseerd uitnodigingskaartje voor Davi die 3 jaar werd. Er was geen twijfel mogelijk; het thema van Davi zijn feestje werd ‘Dinosaurussen’. Studio Davi heeft een party pass ontworpen voor alle visite. De jarige job Davi staat bovenop zijn grote held ‘Arlo de goede Dinosaurus’, hij vond het helemaal geweldig en de gasten natuurlijk ook. Het kaartje is verzonden in een doorzichtige envelop met gekleurde confetti er in.

Hiep Hiep Hoera Noémi is 4 jaar; daar hoort een stoere grote meiden uitnodiging bij, in het róze natuurlijk. We hebben met Noémi een fotoshoot gedaan in haar nieuwe stoere kleertjes en verwerkt in een super leuke grote meiden kaart.

Onze basis uitnodigingskaartjes met foto en korte omschrijving aan de voorkant.

Heb je vragen, ideeën of andere opmerkingen? Stel ze gerust!