Vaderdag

Speciaal voor Vaderdag heeft STUDIO DAVI een aantal producten uit haar assortiment aangepast voor al jullie lieve vaders en schoonvaders.

Zoals altijd kun je kiezen uit onderstaande ontwerpen, maar STUDIO DAVI maakt graag een passend ontwerp speciaal op jouw verzoek!

 

TEAM LEGEND SHIRT (en fotoshoot)

 

Een uniek cadeau; een shirt bedrukt met speciaal ontwerp met de namen van de vader, schoonvader of opa op het shirt samen met zijn zoon, dochter of kleinkind.

Het setje bestaat uit een volwassen shirt, en een kindershirt, twee of meerdere kindershirts zijn ook mogelijk.

STUDIO DAVI bied ook een fotoshoot aan van de personen in kwestie en hun matchende shirts.

Stuur ons een berichtje met jouw wensen en we maken een passend ontwerp en aanbieding voor je!

 

STOER KLEMBORD MET POSTER ‘PAPA’

Een stoer klembord speciaal voor vaders; Het klembord is van hout, met de hand gemaakt afgewerkt met een zwarte lat en stoere metalen schroeven waar je de poster mee vast kunt klemmen. Het klembord is op A4 formaat.

€ 7,95 (inclusief poster)

BESTELLEN

 

BUCKET ‘PAPA’

Is jouw vader net als onze vader een echte snoeper? Vul dit blik dat met zijn lievelingssnoepjes. Een mooie herinnering voor je vader is ook om het blik te vullen met kleine foto’s van jullie van vroeger tot nu. Je kunt het blik vullen met een leuke kadobon, een paar sokken maar dan in deze hippe verpakking of vol stoppen met kleine waardebonnen; 1x de afwas doen, de auto wassen of een hele dikke knuffel.

€ 5,00 per stuk (leeg).

BESTELLEN

 

ANSICHTKAART ‘PAPA’

‘Een kaartje zegt meer dan 1000 woorden’, een kaart geven naast of bij een kadootje is altijd een mooi gebaar. Voor jou lieve papa hebben we een mooi kaartje ontworpen.

€ 1,00

BESTELLEN